headerImage
Культурний простір

Бойовик «Операція з порятунку» посів перше місце в топ-10 Netflix

Наталія Бойко

Всього фільм подивилися 99 мільйонів користувачів сервісу

Сервіс Netflix вперше оприлюднив топ-10 найпопулярніших фільмів платформи, повідомляє Bloomberg.

Всі фільми, що потрапили до рейтингу, вийшли не пізніше 2017 року, а значна їх частина була випущена протягом останніх 12 місяців.

Перше місце у топ-10 посіла стрічка «Операція з порятунку» з Крісом Хемсвортом в головній ролі. Далі йде фільм жахів «Пташиний короб» із Сандрою Буллок, Сарою Полсон та Джоном Малковичем, а третє місце займає комедійний бойовик «Правосуддя Спенсера» з Марком Уолбергом.

Також до рейтингу потрапили «Шестеро поза законом» (4 місце), «Загадкове вбивство» (5 місце), «Ірландець» (6 місце), «Потрійний кордон» (7 місце), «Не та дівчина» (8 місце), «Платформа» (9 місце) та «Ідеальне побачення» (10 місце).

Як зазначається в огляді, за останні роки Netflix випустив більше власних кінофільмів, ніж будь-яка велика голлівудська кіностудія.

«Ми хочемо кінохіт кожні два тижні. Для когось це «Операція з порятунку. Для когось – «Не та дівчина», – заявив глава виробництва оригінальних фільмів Netflix Скотт Стюбер.

Аудиторія сервісу стрімінгового мовлення Netflix на даний момент становить понад 185 мільйонів передплатників. У 2020 році епідемія COVID-19 сприяла різкому збільшенню числа глядачів: як повідомляло BBC, за січень-березень передплату на сервіс оформили 15,77 нових користувачів.

 

зрителипросмотрсервісфільм

Поширити:

Вам може сподобатись